Om bloggen

Jag som skriver den här bloggen älskar bilar i alla dess former. Det är min stora passion och när jag inte pluggar, är jag antingen ute och kollar på bilar eller meckar med dem. Inte för att jag är en bilmekaniker eller vet jättemycket om bilar, men jag läser mig till en hel del och gör sådana saker jag känner att jag bemästrar. Ni anar inte vad mycket man kan hitta på Youtube och jag är väl vad många skulle kalla en bilfantast på hobbynivå.

Så vem är jag

Jag tänkte kort berätta vem jag är, vad jag gör i livet och varför jag skriver. Jag är en kille som har uppnått åldern när man räknas som 25+. Jag bor i Stockholm, men är inte född här, utan kommer ursprungligen från Småland. Min familj flyttade till Stockholm när jag började småskolan och jag är uppvuxen på Östermalm i Stockholm. Just nu pluggar jag företagsekonomi och marknadsföring. Marknadsföring gillar jag för att det är ett varierande ämne och det finns så många olika saker och områden man kan arbeta inom. Helst vill jag arbeta inom digital marknadsföring, eftersom en annan av mina passioner är datorer. Jag är en kille med många och dyra passioner kan man säga, bilar och datorer. Jag äger inga husdjur, men jag har en Audi som jag sköter om väldigt kärleksfullt. Jag läser väldigt mycket bloggar om bilar och kollar mycket på bilar på Youtube. Det är så mycket jag vill lära mig och jag tänker att jag inte kan vara den ende, därför fick jag tanken att starta en egen blogg. Jag vill dela med mig av mina upplevelser och erfarenheter, och jag hoppas att just du finner ett stort nöje i att läsa vad jag skriver.

Bilblogg

Man kan nog säga att min blogg mest handlar om bilar, kanske lite om mig själv, men inte så mycket. Jag är i den tron att folk är mer intresserade av ämnet jag skriver om, snarare än mig som person. Vem riktar sig denna blogg till då? Jag skulle säga att den riktar sig till alla som tycker om det jag skriver och som är intresserade av bilar. Personer som liksom jag älskar bilar. På bloggen kan du läsa om varierande saker som rör ämnet bilar. Du får läsa om min bil, mina resor till olika bilevenemang, intressanta saker om olika bilar och mycket mer. Det vill säga allt som kan hända i en bilfantasts liv på hobbynivå.